Enanderpianist.se

Inspelning avklarad!

Efter månader av intensivt övande och planerande känns det kanon att kunna konstatera att inspelning till kommande CD i Gävle Konserthus i tisdags 17/6 gick mycket bra! :) Jag är stolt och tacksam för alla som bidragit till detta. Marcus Sigvardsson visade sig vara en klippa på det där med inspelning – inte bara ljudmässigt utan han var lysande när det gällde att skapa arbetsro för en nervös pianist. ;) Kent Fältström dokumenterade hela dagen med både rörliga bilder som foto (kommer lägga ut en liten amatördokumentär här på hemsidan). Vill dessutom passa på att tacka Tobias Rabenius för allt han gjort för att detta skulle bli verkligen! Du e grym! :)

Nu blir det pianosemester några dagar innan avresa till Göteborg för lite studiojobb med Herr Sigvardsson. Därefter är det dags att återvända till ”verkstaden” för hårt arbete inför kommande konserter och nya utmaningar! :)

Tusen tack även till personalen i Gävle Konserthus och flygeltekniker Mats Ferner! Ni är fantastiska! Jag återkommer! ;)

CDn ”Schumann” släpps 2 augusti! Beställ i shopen! :)

DSC_0579_b

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg